Tudnivalók

A blog alapvető információi

Nyitás: 2019. január 01.
Zárás: -
Design: saját szerkesztés
Téma: mindenes blog (személyes + saját irományok gyűjtőhelye)

§Az oldalon található képeket ezekről az oldalakról töltöttem le, nem a sajátjaim: x, x és x. Az ide feltöltött fotók azonban a kinézethez tervezett méretekben láthatóak, esetenként az eredeti csak egy része található meg az én szerkesztésemben.

§Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében. További információ »

§Az oldalon található kódok a LindaDesignról és Leah Hope Eastbrooktól származnak. A Google cookie-jairól szóló leírás pedig Theának köszönhető.

A blog tartalma

§Az oldalon olvasható történetek a saját írásaim, tehát minden nemű másolás vagy lopás tilos. Egytől egyig kitaláltak, bármilyen egyezés a valósággal csak a véletlen műve. Ez alól kivételt képeznek az egyes helyszínek és meghatározóbb események, amelyek befolyásolhatják az adott történet cselekményszálát.

§A bejegyzéseben előfordulhatnak trágár szavak, kifejezések és nagykorú olvasók számára szóló tartalmak (+18). Tehát mindenki saját felelőssége az olvasás a blogon.

Elérhetőségek

E-mail cím: catalinasanchez880@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése