A pálya szerelmesei

Többszázféle pálya van a világon: futballpálya, kosárlabda pálya, golfpálya, autóverseny pálya és még sorolhatnánk tovább a példákat. A világon minden ember életében legalább egyszer szerepel egyen több-kevesebb sikerrel, köztük pedig vannak olyanok is, akik egész életüket és mindennapos munkájukat itt töltik, őket lehet a pálya szerelmeseinek nevezni. Ezek az emberek a hőn szeretett pályán és az azon folyó kisebb-nagyobb versenyeken gyűlnek össze, hogy összemérjék erejüket, tudásukat és a végén kiderüljön, hogy melyikőjük a legjobb.

Lara Hamilton életében már sokféle pályán játszott és szerepelt sikeresen. Természetesen voltak kudarcai is, melynek veszteségeit sokkal inkább a szívébe és lelkében érezte, nem az elveszített érmekben, kupákban. Két meghatározó pálya szerepelt az életében, a futball- és a kosárlabda pálya. Élete első szakaszának meghatározó sportja a labdarúgás volt, azonban egy fájó nap mindent megváltoztatott és a szeretett sport helyét hamarosan átvette a kosárlabda. Hosszú évek teltek el úgy, hogy mindössze baráti unszolásra lépett újra zöld gyepre, rajongása a játék iránt azonban megmaradt, így a kemény szezonnal a háta mögött, pihenni érkezett a 2008-as Európa Bajnokság helyszínéül szolgáló Ausztriába, hogy kikapcsolódásként nyomon kövesse az egész kontinenst érdeklő küzdelmeket.

Egy váratlan találkozás egy ismerősnek tűnő személlyel fenekestől felforgatja az életét, mely már alapvetően is rengeteg változáson megy keresztül. Vajon végül rájön, hogy ki is ő valójában és végre boldog lehet azzal, akibe valójában szerelmes?

RPF regény

Terjedelem: 66 fejezet  Epilógus

Első megjelenés: 2008. nyara  2012. június 8.

Jelenleg: feltöltés alatt


Szereplők
További szereplők

a Spanyol labdarúgó válogatott tagjai és alkalmazottai (2008-2009)

a Liverpool FC labdarúgói és alkalmazottai (2008-2009)

a Chelsea FC labdarúgói és alkalmazottai (2008-2009)


Fejezetek

1. Emlékek, melyekre emlékszel, és amelyekre nem... 1.

2. Emlékek, melyekre emlékszel, és amelyekre nem... 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése