Rólam szól

Hosszú évek óta blogolok már, azonban az első oldalamat leszámítva ez a rész, még a menüpontja is szinte mindig üresen állt. Sose voltam jó a bemutatkozásban, mi az, amit el akarok magamról mondani és mi az, amit semmiképp, illetve mi az, amire kíváncsiak az idetévedők? Talán még most is bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban, hogy mennyire akarok virtuálisan is alakot adni magamnak és mennyire szeretnék a kitalált nevem mögé bújni, azonban úgy gondolom, hogy néhány alap információval még megmaradhat nekem mindaz, amiért szeretek blogolni:
– Catalina néven ismerhettek, de talán akad olyan, aki az első írói nevem alapján azonosít be, ami egyébként az életben is az egyik becenevem.
– 2018-ban volt 10 éve, hogy elkezdtem blogolni, írni. Néhány hónapos hallgatásokat leszámítva, mondhatni rendszeresen elérhető voltam az interneten valamelyik zugában.
– Az írás és az ehhez kapcsolódó gondolkodás az életem, mondhatni már a mindennapjaim részévé vált, még ha ez a blogolásban nem is tükröződik.
– Az elmúlt években az esetek nagy részében real person fanfiction-öket írtam, főleg labdarúgók főszereplésével.
– Mániákus zene hallgató vagyok, mondhatni mindenevő, hiszen eléggé vegyes képet mutat a Spotify gyűjteményem, nem tudnék kiemelni egy előadót se, hogy ő az én első számú kedvencem. Alig akad olyan este, amikor elalvás előtt ne lenne ott a fejemen a fejhallgatóm és ne dübörögne valamilyen dallam a fülemben.
– Igyekszem minél többet olvasni, hiszen imádok elmerülni a különböző világokban. Főként YA és NA műfajban találhatóak könyvek a polcaimon, de igyekszem szélesíteni a repertoáromat e téren is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése