Egynyári szerelem

Olívia izgatottan várja, hogy megérkezzen a nővéréhez Olaszországba, hogy aztán együtt repüljenek tovább a csizma sarkába a kéthetes nyaralásukra, amit ő diploma ajándékként kapott a családjától. Örömét még az se tudja beárnyékolni, hogy a társaság néhány tagja nem fogadja kitörő lelkesedéssel a jelenlétét. Kész bakancslistával érkezik a dél-olaszországi kis településre, Santa Maria al Bagnóba, azonban minden tervét felrúgja egy idegen, akivel a legváratlanabb helyeken fut össze és akiről hamar kiderül, hogy jóval több lehet, mint a követője, akinek titulálta az első beszélgetésük alkalmával.

Giovanni első sorban a bátyja legénybúcsújával egybekötött nyaralás miatt utazott el Santa Caterinába, viszont kimondatlan tény, hogy azért is marad tovább egy héttel a többieknél a barátja nyaralójában, hogy távol legyen a szánalmas exétől, aki fél év után se tudja elfogadni, hogy szakítottak. A kikapcsolódásért és pihenésért érkezett a tengerparti településre, maga mögött akarta hagyni a Rómában lévő káoszt, ami az életét jelképezte hónapok óta, azonban azt ő maga sem gondolta, hogy ez olyan jól fog sikerülni, hogy a két hét leteltével egyáltalán nem akar majd hazamenni és minden idejét a titokzatos kék szemű fiatal nővel akarja tölteni, aki eleinte csak menekült előle.

Egyetlen pillanat elég volt ahhoz, hogy létrejöjjön valami különleges közöttük, de vajon elég erős-e ahhoz, hogy átvészelje azt a több száz kilométert, ami hamarosan el fogja őket választani? Vajon a köztük lévő vonzalom elég lesz ahhoz, hogy legyőzze a kételyeiket?

Vajon egy nyári románc túlélheti a nyár végét?

Regény

Terjedelem: ... fejezet

Első megjelenés: 2021. szeptember 5.

Jelenleg: írás alatt


Szereplők

Molnár Olívia

Születés helye, ideje: Róma, 1999. július 19.

Vénusz

"Nem mások elvesztése

ijeszt meg bennünket,

hanem hogy olyan sokat

adtunk már nekik magunkból,

hogy ha ők elmennek,

nem marad belőlünk

semmi."

– Atticus 


Giovanni R. D'Angelo

Születés helye, ideje: Róma, 1994. április 11.

Mars

"Amikor először megpillantottalak,

minden akaraterőmre szükség volt, hogy meg ne csókoljalak.

Amikor nevetni láttalak,

minden akaraterőmre szükség volt, hogy beléd ne szeressek.

Aztán amikor megpillantottam a lelked,

az utolsó csepp akaraterőm is odalett."

– Atticus 


Fejezetek

1. Vénusz és Mars

2. Egy menekülő követője

3. Elvarázsolva

4. Elbizonytalanodva

5. Vattacukor

6. Cicamica karmok

7. Jó éjt, Rómeó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése